Бранителят на РБ (Лайпциг) Бенямин Хенрихс заяви, че е подал

...
 Бранителят на РБ (Лайпциг) Бенямин Хенрихс заяви, че е подал
Коментари Харесай

Тъмнокож национал на Германия потърси помощ от полицията

 Бранителят на Република България (Лайпциг) Бенямин Хенрихс съобщи, че е подал публични недоволства в полицията, откакто е станал жертва на расистки и антисемитски мнения в интернет.

В подкаста на Ютуб блогъра Билал Камари Хенрихс сподели, че му е невероятно да предприеме дейности против всички, които са го обиждали и нападатели в интернет, само че въпреки всичко се е обърнал за помощ към полицията поради тези, които му пращат и гласови известия.

" Никога не ми беше повлиявало толкоз доста, както когато започнах да получавам гласови известия, тъй като разбираш, че зад тях стоят действителни хора, а не просто подправени сметки. "

През предишния месец немският национал направи обществени част от известията, които получава. Това се случи след мача сред Република България Лайпциг и Борусия Дортмунд за купата на Германия.

Хенрихс, чийто татко е немец, а майка му е ганайка, сподели, че през предходната седмица също е получил обидни известия след успеха на " биковете " с 1:0 над Фрайбург. Футболистът обаче е съумял да разпознава нападателя си - това бил 16-годишен юноша, с чийто татко Хенрихс съумял да се свърже. Бащата се извинил от името на сина си, след което предиздвикал момчето да се обади на играча и също да се извини за постъпката си.
 В Бразилия с революционно решение: ще лишават точки при прояви на расизъм В Бразилия с революционно решение: ще лишават точки при прояви на расизъм
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР